Om oss

Testa en modern, lokal och behörig elektriker i Örnsköldsvik

Testa den moderna elektrikern där du alltid får en en bokat tid inom två veckor och en elektriker som har koll på ditt område. Vi arbetar enbart med kvalitetsmaterial och kommer gärna med förslag på smarta lösningar som förenklar för dig och löser dina problem.

Vi är en stolt lokal elfirma baserad i Örnsköldsvik. En ytterligare styrka är att vi även är en del av Sveriges största eljoursföretag Svenska Eljouren som vi delar värderingar och ambitioner med. För dig som kund betyder det din elektriker i Örnsköldsvik har service som prioritet. Hos oss är det dina behov och önskemål som styr och inte tvärtom.

Elektriker Polarn Örnsköldsvik - vilka är ni?

Vi är inte bara en vanlig elektrikerfirma, utan en sammanslutning av flera oberoende elektrikerfirmor i Norrland som samarbetar för att erbjuda dig den bästa möjliga servicen i Örnsköldsvik. Vi har samlat våra resurser och driver nu det gemensamma varumärket Elektriker Polarn.

När du väljer oss som din leverantör kan du vara trygg med att du får en högkvalitativ och pålitlig elektriker, oavsett vilken av våra företag som skickas ut. Vi arbetar nära varandra, både på arbetsplatsen och bakom kulisserna, vilket möjliggör en sömlös och effektiv service utan att kompromissa med kvaliteten.

En betydande fördel med Elektriker Polarn är vår gemensamma svarstjänst. Du behöver inte oroa dig för att få ett telefonsvar från en enskild firma. Istället kan du vara säker på att du alltid får hjälp av en vänlig och kunnig person när du ringer.

Vi har även en dedikerad kundtjänst som underlättar för våra elektriker. Detta gör att vi kan fokusera all vår tid och energi på att vara ute hos våra kunder istället för att hantera pappersarbete och andra administrativa uppgifter.

Tillsammans driver vi denna webbplats för att underlätta för dig att hitta rätt elektriker för dina behov i Örnsköldsvik. Här kan du lätt få mer information om oss, våra tjänster och våra tidigare kunder. Om du är intresserad av att anlita oss är det bara att höra av dig – vi ser fram emot att få samarbeta med dig!

Kontakta oss för att boka din tid

Enkelt att boka en elektriker

  1. Ring oss på 060-850 09 30 eller fyll i kontaktformuläret.
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
  4. En lokal elektriker utför arbetet.
  5. Du får faktura på arbetet.